Om Leadspin

Leadspin er skabt ud fra kongstanken om, at opsamling af leads via gamification skal være lettilgængeligt for alle. Gamification der kort fortalt handler om at inddrage spillignende elementer i din markedsføring for på den måde at fastholde, engagere og motivere dine besøgende til et køb.

Gamification skal være nemt for alle

Vi har arbejdet intenst med e-commerce, emailmarketing, leadgenerering og købsadfærdspsykologi over en bred kam de sidste 15 år – på begge sider af bureau bordet.

Den viden er komprimeret ned i platformen, der konstant udvikler sig med nye features og produkter.

Vi mener ikke at det skal kræve store budgetter eller særlige kompetencer at skabe en effektiv gamification kampagne.
Det skal heller ikke tage lang tid at skabe resultater.
Ikke uger eller måneder – men minutter,
Du kan faktisk være live om 20 – 60 minutter alt efter ambitionerne.

Vi har bygget en platform, hvor du hverken behøver være kodenørd, grafisk talent eller have stort budget for at komme i gang med at samle leads fra din egen hjemmeside. Til gengæld kan du opsamle dem mens du sover, bogstavelig talt.

Vi går ind for at få mest mulig ud af den trafik der allerede er på din hjemmeside og tilpasser produktet i takt med den feedback vi får fra vores kunder.

Vi tror på, at der er et enormt uforløst potentiale i din eksisterende trafik, hvis blot du sætter dig selv i en situation, hvor får mulighed for at kommunikere til dem (permission marketing) før, under og efter besøget.
Dette gælder online (naturligvis), men også i de fysiske butikker har det nok aldrig været vigtigere at få en digital krog i de besøgende.

Det hjælper Leadspin dig med.

Det er let at vælge den løsning der passer dig bedst.
Du kan gøre det selv – og du kan række ud efter hjælp, alt efter ambitionerne.

Velkommen til!

De bedste hilsner
Team Leadspin

/Fun Leads – Serious business